Strona 1 z 2

Socom 3 update

PostNapisane: 29 lis 2006, 22:39
przez Ara
Wie ktos cos na ten temat ?
Bo ja dzis troche czytalem na forum PS i :

- ponoc juz był
-ale sie zrypał czy cos
-i juz go niema

Niewiem czy dobrze to zrozumialem bo niewladam "anglikiem" za dobrze .
Moze ktos obada to dokladniej :?: pls :roll:

PostNapisane: 30 lis 2006, 11:07
przez Gaw
da link :P

PostNapisane: 02 gru 2006, 01:12
przez Ara

PostNapisane: 03 gru 2006, 13:23
przez Gaw

PostNapisane: 01 sty 2007, 18:39
przez Gaw
znowu cos gadali, ze pare dni temu mial byc ten patch, ale na playstation.com nic nie znalazlem

ciekawe czy dadza rade "na poczatku stycznia" jak napisali

PostNapisane: 02 sty 2007, 15:06
przez Quzyn
Może i tak. :wink:

PostNapisane: 03 lut 2007, 20:56
przez Ara
Czy ktoś wie może co z tym update-m ? będzie czy nie ?

PostNapisane: 03 lut 2007, 21:01
przez Gaw
dalej trzymaja swoja wersje, ze "testuja" :P

PostNapisane: 03 lut 2007, 22:32
przez Devil_2k
Ciekawe czy wyjdzie przed czy po premierze nowego socoma :lol:

PostNapisane: 03 lut 2007, 22:50
przez szuja.pl
Devil_2k napisał(a):Ciekawe czy wyjdzie przed czy po premierze nowego socoma

to wy sie ludzicie ze wogle wyjdzie? ;)...

PostNapisane: 03 lut 2007, 23:47
przez MJ DwaTrzy
jak nie wyjdzie to Socom CA tez nie wyjdzie w EU

PostNapisane: 17 maja 2007, 23:31
przez Gaw
z tekstu co mi dal MJ wynika, ze patch jutro, jesli o jutrzejszy piatek im chodzilo

PostNapisane: 17 maja 2007, 23:49
przez MJ DwaTrzy
no, cos tam predzili na oficjalnym forum playstation wiec zobaczymy

[ Dodano: 18-05-2007, 09:48 ]
jest patch, zajmuje 3MB :mrgreen:

PostNapisane: 18 maja 2007, 09:17
przez Gaw
Jakos nie chce mi sie patrzec :D Pozniej moze wejde. Widac jakies wieksze zmiany, czy tylko pierdoly jakies poprawili?

edit:

- kompatybilnosc z CA
- naprawili zacinajace sie drabinki
- naprawili zawieszanie sie przy wchodzeniu do pelnego lobby
- nie zalicza juz headshotow za disconnectujacego sie kolesia (mozna bylo walic w glowe i nabijac heady)
- czasami niezniszczalne PMN mozna juz zniszczyc
- jakies teleporty usuneli O_o
- w breach kiedy zuzyles wszystkie miny nie mozna bylo postawic C4 - poprawione
- kolejny bug z drabinkami
- usuniety bug, ktory pozwalal lezec w wodzie
- nie mozna brac juz "ammo" jako primary weapon
- jak koles mial zakladnikow w aucie i dal abort to nie wychodzili, tera wychodza
- usuniety bug z bieganiem z AT-4
- nie mozna wystartowac breach bez c4
- jest tekst ze niemozna wejsc do full rooma jak jest full
- nowe info do HUDa - czy GL jest zaladowany

do tego jest jakas zielona kropka pokazujaca kolesiow z twojej druzyny, moze cos jeszcze nie znajdzie

PostNapisane: 23 maja 2007, 12:53
przez mariopim
he fajne to tylko czemu zajmuje aż 3 mb! Ogólnie ja tylko te kropki zielone chwale bo to pomaga zlokalizować swojego - wcześniej się mylałem i strzelałem do swoich choć z drugiej strony realistyczniej by było bez kropek :P I jeśli chodzi o pokoje to też nie ma teraz "Polska"? Tylko jakieś tam gry na rankingi i ogólnie UE a Polski chyba nie ma oddzielnie już ...