Zapowiedz wiecie gdzie jest Nie wiadomo jeszcze kiedy gra wyjdzie, niby byla data premiery, a teraz nie ma, moze byc spoko, jak w euro nie dostaniemy mapek - taka alternatywa
Nigdy w Socoma nie grałem, ale widzialem zwiastun z tej odsłony i nawet mi się podoba. Tylko czemu grafika taka biedna. Gdyby Battlefield był pierszy Socom nigdy by się nie przebił
no i jest troche wiecej info - czyli wszyscy graja razem tzn ludzie z S3 i combined assault
w zapowiedzi dalem opisy mapek, tez sie fajnie niektore prezentuja, niektore w stylu crossroads, a niektore takie kul otwarte
engine sie nie zmieni, ale mam nadzieje, ze chociaz M16/F90 skosza troche :/
Ale na nowych mapach cokolwiek chociaż Zresztą nieważne. I tak śmierdzi ten socom trochę :/ A jakby coś poprawili i by nie było zgodności z S3 to od razu by ludzie narzekali, że już nowy socom wyszedł :/
ale gdyby w s3 nie byly takie duze mapy i przesrane bronie to juz by posiadal duzo wiecej, a tera zobacz - bronie nowe porobia (moze cos zmienia ze starymi), a mapy sie szykuja mniejsze (zauwaz brak malych wersji map - w zapowiedzi pisalem)
wczoraj gadalem se z angolami co graja wiec jest podobno powrot do socom2 jesli chodzi o strzelnie mapy podobno kozak na mase i to jest poprostu nowa gra
chaddy osobiscie i werfoz temat na forum gb mowili to gra wyglada tak samo ale strzelanie lepsze podobno mapy zimowe sa naprawde zajebiste widzialem filmiki z online NTSC i jak sie kolosie strzelali to wystrzelili co nwyzej po magzynku