Ja raczej nie kupie. Za gre pewnie beda sobie zyczyli 179 zł a jak ma byc tak srednie jak Socom 3 (bugi i troche zwalone strerowanie w porownaniu do Socoma 2) to ja dziekuje. Moze najpierw sobie zalawie skads wersje NTSC i sprobuje na konsli PAL uruchomic i zobzacze czy fajne czy srednie (tryb offlline ofkoz). A pozatym to mam w najblizszym czasie kupic X360 i pewnie na PS2 juz online nie bede gral.
Ostatnio edytowano 06 lis 2006, 21:37 przez Sweet Tooth, łącznie edytowano 2 razy
Ja czy GAW?? jezeli chodzi o mnie to uwazam ze sterowanie (mowiac sterowanie nie chodzi mi o zeczy typy zamiana przuciskow bo czegos takiego nie ma tylko chodzi mi on poruszanie celownikiem bo troche inaczej sie celuje) sie rozni i jest gorsze niz w S2. Nie wiem moze tylko ja tak uwazam ale kazdy ma swoje zdanie.
nie da sie miec swojego zdania, ktore zaprzecza faktom, to tak jakbym ja mial zdanie, ze dla mnie prezydentem polski jest lepper
moze napakowales se bazuk i takich innych i po prostu wolniej chodzisz, bo oprocz mozliwosci celowania w locie raczej nic sie nie zmienilo (celownik dalej te same opcje ma seal, sailor itd), a ze gra jest wolniejsza i przez to inna to juz inna sprawa
Sweet Tooth napisał(a):Ja raczej nie kupie. Za gre pewnie beda sobie zyczyli 179 zł a jak ma byc tak srednie jak Socom 3 (bugi i troche zwalone strerowanie w porownaniu do Socoma 2) to ja dziekuje.